Udgivet i

Tohatsu introducerer to nye firetaktsmotorer – MFS25D og MFS30D

Tohatsu Corporation har tilføjet den næste generation af 25/30 hestekræfter 4-taktsmotorer til sin modelserie.

Den helt nye MFS25/30D-model er den letteste 3-cylindrede motor i sin klasse og er designet til at passe til en lang række bådtyper.

“Vi har formået at reducere vægten med næsten 20 procent i forhold til forgængeren uden at ofre ydeevnen.”

Isami Hyuga, administrerende direktør for Tohatsu Corporation

Det revolutionerende design muliggjorde en dramatisk vægtreduktion uden at ofre høj ydeevne.

Unikt for MFS25/30D er det nydesignede styrehåndtag, som nu inkluderer en stopkontakt, et fire-trins trollinghastighedskontrolsystem, der starter ved 750 rpm, frem – neutral – bak og gasregulering. Nogle modeller inkluderer også elektrisk startknap og strømafbryder samt powertrim og tilt. Tohatsus multifunktionshåndtag fås også til flere modelmuligheder. Det multifunktionelle styrehåndtag er udstyret med 3-positions højdejustering for at give yderligere højdejustering i flere positioner. Både standard- og multifunktionshåndtaget har kontrol til trollinghastighed. Modellerne fås også med fjernbetjening i flere forskellige designs såsom sidemonteret betjening, topmonteret betjening eller forsænket betjening.

Tilgængelig i Aqua Marine Blue og Beluga White, med flere riglængder og rorpind eller fjernbetjeningsmuligheder, motorerne opfylder enhver konfiguration, du har brug for til din båd.

MFS25/30D er NMEA2000-kompatible, og der er en række instrumenter tilgængelige som ekstraudstyr til din nye motor.

Læs mere om MFS25 her og MFS30 her.