Vores virksomhed

AS Kellox er Norges største importør af motorcykler og motorcykeludstyr og en førende aktør på markedet for både og påhængsmotorer.

Kellox blev grundlagt i 1950 og er en af Norges ældste og mest velrenommerede importører af motoriserede produkter til lands og til vands. Vores producenter står bag kendte brands med produkter til både fritid og erhverv. Alle vores produkter opfylder de højeste krav til brugervenlighed, sikkerhed og miljø.

Med vores passion for alt, der bevæger sig på to og fire hjul eller med en propel bagpå, har vi skrevet historie siden 1950. Vi kender markedet, forhandlerne, kunderne, produkterne og mulighederne utroligt godt. Den position og viden er vi stolte af at have. Og ikke mindst er det en position, vi vil fastholde i fremtiden.

Vores historie til søs

Vi importerer og sælger to store bådmotormærker – Honda og Tohatsu. I 1970 begyndte vi at importere påhængsmotorer fra Honda. Og i 1975 begyndte vi at importere påhængsmotorer fra Japans ældste producent af bådmotorer, Tohatsu. Da vi også fik rettighederne til at sælge det finske bådmærke Terhi i Norge og Sverige i 1980, sikrede vi os Nordeuropas bedst sælgende bådmærke gennem tiderne. I dag er vi distributør af Terhi og Micore. På grund af vores bådmotorer fra Honda og Tohatsu har vi også en række markedspartnerskaber med andre bådmærker, heriblandt Gemi, Silver, Oceanmaster, Coaster, River og Pioner.

Vi er stolte af at føre nogle af verdens førende marinemærker på de skandinaviske markeder.

Vores historie på vejene

Som den første europæiske distributør bragte vi i 1959 Honda-motorcyklen fra Japan til Norge. Det blev begyndelsen på en succes. I dag er hver fjerde motorcykel på de norske veje en Honda, og motorcykelmærket har toppet salgslisterne flere år i træk.

Som den førende aktør i branchen har vi altid haft et stærkt fokus på sikkerhed. Derfor begyndte vi i slutningen af 1980’erne at importere motorcykeludstyr fra udvalgte kvalitetsleverandører. I dag importerer vi udstyr fra blandt andet Shoei, HJC, Gaerne, Oxford, Interphone og Motul.

Vores forhandlere

Vi deler passionen for vores produkter med vores dedikerede og dygtige forhandlere, der håndterer alt salg af både motorcykler, motorcykeludstyr, både og påhængsmotorer. I dag kan du finde os i alt 150 udvalgte butikker, lystbådehavne og værksteder fordelt over hele Danmark, Norge og Sverige.

Vores forhandlere har et indgående kendskab til de mærker, de sælger. Produktkendskab kombineret med lokal viden gør forhandlerne til de bedste rådgivere på deres marked. Vores fokus på sikkerhed, kvalitet, kompetenceudvikling og kundetilfredshed sikrer, at forhandlerne altid har den nyeste viden om certificering, service og vedligeholdelse.

Sammen har vi fornøjelsen af at tilbyde vores kunder solid faglig viden, personlig service og et oprigtigt ønske om dejlige oplevelser på landevejen og på vandet – i fritiden og på arbejde.