Nogle af de hurtigste, letteste og
mest brændstoføkonomiske påhængsmotorer på markedet

Opdag Tohatsu

Om Tohatsu


Tohatsu blev grundlagt i 1922 og er en af verdens førende producenter af bådmotorer.

Tohatsus første påhængsmotorer blev oprindeligt bygget til japanske fiskere, der havde brug for solide, kraftfulde og driftssikre maskiner, som kunne modstå ekstremt vejr og hårde arbejdsbetingelser.

Motorerne fik hurtigt et ry som utroligt kraftfulde og driftssikre, og den dag i dag har Tohatsu fortsat en stærk position på markedet.

Tohatsu leverer moderne, støjsvage firetaktsmotorer med det nyeste inden for teknologi og miljøcertificering. Det vigtigste har altid været at tilbyde solide og driftssikre bådmotorer til en rimelig pris – både i forhold til drift og anskaffelse.

Du finder autoriserede Tohatsu-forhandlere over hele landet. De kan hjælpe dig i hele processen, uanset om du gerne vil opgradere til den nyeste og bedste teknologi til din båd eller skal til at købe din første bådmotor.

Fra lille og slank
til stor og kraftfuld

Vores over 60 modeller spænder fra 2,5 hk til 250 hk. Den avancerede og fuldautomatiske produktionslinje betyder, at Tohatsu leverer kompromisløs kvalitet.

Simpliq™ Technology

– skabt til at give dig de bedste oplevelser på vandet

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse ved at levere påhængsmotorer, der er intuitive, nemme at bruge og robuste. Simpliq™ Technology er indbegrebet af Tohatsus teknologiske filosofi og er resultatet af en konstant teknologisk udvikling.

MAS – Maximum Acceleration System

Systemet forbedrer accelerationen og giver bedre ydelse og drejningsmoment ved lave omdrejninger. En hurtig og nem bevægelse af gashåndtaget aktiverer systemet, hvilket hurtigt accelererer tændingskurven. Motorens respons bliver bedre, og det er lettere at få båden til at plane.

VVT & LC-system

Systemet giver dig bedre kraft, drejningsmoment og ydeevne og har variable ventiltider, hvilket bidrager til optimal acceleration og effekt ved alle hastigheder. Du får masser af respons og en overlegen brændstoføkonomi, som kun en firetaktsmotor kan give dig.

Lean Burn Feedback Control-system

Automatisk justering af blandingen af brændstof og luft for maksimal effekt ved alle hastigheder – og et betydeligt mindre brændstofforbrug ved cruise-hastighed.

Fuel Efficient Cruise System

Systemet øger brændstofeffektiviteten ved at lade forbrændingen ske i en tyndere blanding af brændstof og luft. Det reducerer forbruget og giver dig en suveræn brændstoføkonomi. Ved cruise-hastighed har Tohatsu-motoren et op til 30 % lavere brændstofforbrug sammenlignet med andre motorer i samme klasse.

Find din Tohatsu