as kellox

Salgsbetingelser

Kellox er en af Norges førende importører og distributører af motoriserede arbejds- og fritidskøretøjer – både til lands og til vands.

Oplysninger om virksomheden:
984 438 524, AS Kellox

Kontaktoplysninger:
Postadress: PO Box 24, 1421 Trollåsen, Norge.
Besøgsadresse: Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen, Norge Tlf: +47 64 97 61 00


Produktoplysninger og pris

Produktoplysninger

De produkter, der er omfattet af denne aftale, er angivet i forhandleraftalen og/eller i de generelle salgsbetingelser med AS Kellox.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive moms. De samlede omkostninger for købet fremgår før bestillingen og inkluderer alle udgifter forbundet med købet, f.eks. udgifter til porto, fragt m.m.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, hvad angår pris og information om varerne/ tjenesterne på siden. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker at tilbyde god hjælp og en vellykket handel!


Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering af ordre

Ved køb inden kl. 13.00 ekspederes lagerførte varer normalt samme dag. Køberen er ansvarlig for, at der oplyses eventuelle referencer, rekvisitionsnummer og andre relevante oplysninger, som kræves, for at levering og fakturering kan ske uden unødigt ophold. Hvis køberen ønsker selv at hente varerne, skal det oplyses ved bestilling.

Levering

Normalt sendes varerne fra os samme dag eller en arbejdsdag efter ordremodtagelse. Kunden modtager elektronisk besked, hvoraf det fremgår, hvilke varer der leveres/mangler. Disse oplysninger sendes elektronisk den dag, bestillingen registreres. Kunden kan også selv til enhver tid, via vores webshop, fastslå, om varen er på lager.

Fragt

Varerne sendes med Kellox’ egen distributionstjeneste. Omkostninger forbundet med fragt betales af køberen, medmindre andet er aftalt.

Betaling

Vi opkræver betaling for varen fra det tidspunkt, hvor den sendes fra os til kunden.

Personoplysninger

AS Kellox behandler personoplysninger i henhold til lovgivningen om personoplysninger. Oplysninger, der kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller indgå i andre eksterne registre.


Returnering af varer

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille dine varer, henvises der til forhandleraftalen og/eller de generelle salgsbetingelser med AS Kellox.

Ansvar ved reklamationer

Hvis der foreligger en reklamation/mangel ved varen, skal du inden for rimelig tid efter, at du har opdaget den, give AS Kellox skriftlig besked (e-mail eller brev) om, at du vil påberåbe dig reklamationen/manglen. Betingelser og håndtering af reklamationer er beskrevet i forhandleraftalen og/eller i de generelle salgsbetingelser med AS Kellox.

Generelt:

Derudover gælder de til enhver tid gældende betingelser, der er beskrevet i forhandleraftalen og de generelle salgsbetingelser med AS Kellox