Udgivet i

Tohatsu introducerer den helt nye MFS140-påhængsmotor

Tohatsu Corporation har udvidet den nyligt introducerede MFS75-115A-serie til at omfatte en helt ny påhængsmotor med en ydelse på 140 hk.

Den nye MFS140 blev udviklet og designet baseret på vores tekniske filosofi “Simpliq Technology”, som har til formål at skabe enkle og brugervenlige påhængsmotorer af høj kvalitet.

“Vi tror på, at MFS140 vil leve op til dine forventninger og give dig en fantastisk oplevelse på vandet.”

Isami Hyuga, administrerende direktør for Tohatsu Corporation

MFS140 er baseret på vores bedst sælgende modeller MFS75-90-100-115. Arven fra vores mest effektive og driftssikre motorer er blevet videreført til vores helt nye MFS140 med et dynamisk design, sofistikerede detaljer og avanceret teknik.

Et imponerende drejningsmoment

Den banebrydende teknologi 4-2-1 Performance Tuned Exhaust leverer et imponerende drejningsmoment i hele omdrejningsområdet. Jo højere drejningsmoment, desto hurtigere kan båden plane og opnå en høj hastighed. Højere drejningsmoment betyder også mindre vandmodstand, hvilket giver flere muligheder for valg af bådtype – lige fra lette til tunge både samt både til fritid eller arbejde.

En påhængsmotor fra Tohatsu giver dig mulighed for at opleve den suveræne synergi mellem 4-2-1 Performance Tuned Exhaust og vores fintunede styreenhedssoftware, som giver dig komfort i særklasse, hurtig acceleration, støjsvag drift og en fremragende brændstoføkonomi for motorstørrelsen.

Standardudstyr som fx Variable Idle System giver dig mulighed for at ændre omdrejningstallet i tomgang fra 650 til 850 omdr./min. Den lave udveksling (2,08 : 1) giver et større drejningsmoment, hvilket båden drager nytte af ved lave hastigheder. Et såkaldt ferskvandsskyllesystem forenkler den regelmæssige ferskvandsskylning.

Vores nye MFS140 opfylder ligesom de andre Tohatsu-bådmotorer naturligvis de strenge miljøkrav i henhold til Ultra-low 3-star CARB & EPA emission standards.

Med et dynamisk design og sofistikerede detaljer giver MFS140 et imponerende drejningsmoment og har en længere levetid, optimeret vægt og en mere jævn motorgang. Vores nyeste modelrække leverer toppræstationer, som du kun kan få med Tohatsu.

Læs mere om MFS140 her