Nyd sommeren med en
topmoderne firetaktsmotor fra Tohatsu


Er du bekymret for, at din bådmotor vil give problemer i årets bådsæson? Har du en vedligeholdelseskrævende påhængsmotor med højt brændstofforbrug? Så bør du sikre dig en Tohatsu inden sæsonen begynder. Det er nemmere og billigere, end du tror, ​​at skifte til en driftssikker, støjsvag og mere miljøvenlig firetaktsmotor, som alle i familien sagtens kan klare.

Se udvalget og de gode priser på motorer fra Tohatsu.

Tohatsu har længe været en innovativ producent af påhængsmotorer

De over 60 motorer fra 2,5 til 250 hk er bygget med Simpliq™ Technology. En innovativ teknik, der gør motorerne ekstremt kraftfulde, pålidelige, brændstoføkonomiske og støjsvage. Tohatsu leverer kompromisløs kvalitet – uanset motorstørrelse.

Læs mere om Simpliq™ Technology

Letvægtere med høj ydelse

2,5 hk, 3,5 hk, 4 hk, 5 hk og 6 hk

Tohatsu har et bredt udvalg af mindre, lette, effektive og praktiske motorer. Lavt støjniveau, rimeligt brændstofforbrug og behagelig, stille kørsel gør, at du og dine passagerer kan koncentrere dig om at nyde sejlturen.

Et smart valg

8 hk, 9,8 hk og 9,9 hk

Startsikre, kompakte og holdbare allround-motorer. De er meget lette, nemme at håndtere og udstyret med gennemprøvet teknologi, der giver dig al den kraft, du har brug for.

Tohatsu giver stor værdi for pengene

Tohatsu er førstevalget for mange livreddertjenester, racerklubber og udlejningscentre rundt om i verden. Fællesnævneren her er ønsket om en højtydende motor, brugervenlighed, rimelige driftsomkostninger og høj pålidelighed. Motorerne kører jævnt, er pålidelige og støjsvage.

Stor pålidelighed med 4-takts motorer

20, 25 hk og 30 hk

Tohatsu er en pioner inden for firetaktsmotorer, hvad angår lydniveau, effekt og brændstoføkonomi. 20, 25 og 30 hk motorerne er ingen undtagelse – miljøvenlige, komfortable og pålidelige firetaktsmotorer, der giver værdi for pengene og holder deres værdi godt. Nu finder du dem også i hvid.

Få hjælp fra professionelle

Tal med en af ​​vores autoriserede forhandlere, før du beslutter dig for, hvilken bådmotor der passer til dine behov. De hjælper dig med at træffe et valg, der garanterer gode sejloplevelser, år efter år.

Find din Tohatsu