Driftssikre motorer fra Tohatsu til alle behov


Uanset hvordan og hvor meget du er på vandet, vil du nok gerne have en driftssikker, brændstoføkonomisk og robust motor, der starter let. Derfor bør du se nærmere på Tohatsu, der er en af verdens største producenter af kvalitetsmotorer til oplevelser på vandet – både på søer og til havs.

Tohatsu er verdens næststørste producent af påhængsmotorer. De har modeller, der passer til små både på søer og til store både til krævende opgaver på havet. Vidste du, at Tohatsu har lavet nogle af markedets absolut bedste og mest driftssikre bådmotorer siden 1956? Hvis du går med tanker om at købe en bådmotor, kan vi anbefale, at du ser nærmere på Tohatsus gode kampagnetilbud, som du finder længere nede.

Japanske fiskere satte standarden

Det hele startede med, at japanske erhvervsfiskere, der er kendt for at arbejde hårdt og under ekstreme forhold, efterspurgte robuste påhængsmotorer, som de kunne stole på. De havde brug for driftssikre og kraftfulde motorer, der ikke gav op i hårdt vejr. Det handlede både om funktion og sikkerhed på højeste niveau.

Tohatsus motorer levede op til kravene og fik hurtigt ry for at være utroligt kraftfulde og driftssikre. I næsten 70 år har Tohatsu nu lavet bådmotorer, som fiskere og andre bådelskere over hele verden har kunnet bruge og stole på i al slags vejr. I dag producerer Tohatsu moderne, støjsvage firetaktsmotorer med den nyeste teknologi og miljøcertificering.

– For os har det vigtigste altid været at tilbyde robuste og driftssikre motorer, der samtidig er overkommelige i drift og anskaffelse, lyder det fra Tohatsu.

Er det tid til en firetaktsmotor?

Hvis du efterhånden har haft din motor i lang tid, er det måske på tide, at du anskaffer dig en ny, nu hvor bådsæsonen snart starter igen. Ingen har til lyst til at sidde i en båd, hvor motoren sætter ud – uanset om man er på fisketur eller på udflugt med familien. I sidste ende handler det selvfølgelig også om sikkerhed.

Du skal kunne stole på din motor. Og måske er den gamle motor også lidt for tørstig og kræver meget vedligeholdelse. Det er både nemmere og billigere at skifte til en driftssikker, støjsvag og mere miljøvenlig firetaktsmotor, end du tror. I Tohatsus sortiment kan du vælge blandt mange forskellige modeller.

60 modeller

Tohatsu har over 60 forskellige motormodeller med alt lige fra små motorer med 2½ hk til store muskelbundter med 250 hk. Motorerne fra Tohatsu er pålidelige kvalitetsmotorer og findes i så mange varianter, at du med garanti kan finde den perfekte motor til din båd og dine behov. Henvend dig til en forhandler, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning, og hvis du gerne vil opgradere til den nyeste teknik til din båd eller overvejer at købe din første bådmotor.

Innovativ teknologi – til støjsvage og kraftfulde motorer

Tohatsus motorer er bygget på Simpliq™ Technology – en innovativ teknik, der gør motorerne utroligt kraftfulde, driftssikre, brændstoføkonomiske og støjsvage. Tohatsu leverer brugervenlige og robuste påhængsmotorer i en kompromisløs kvalitet – uanset model og størrelse.

Læs mere om Simpliq™ Technology

En brændstoføkonomi i særklasse

I Tohatsus Fuel Efficient Cruise System sker forbrændingen i en tyndere blanding af benzin og luft. Det reducerer brændstofforbruget og giver en brændstoføkonomi i særklasse. Ved cruise-hastighed bruger Tohatsu-motorerne op til 30 % mindre brændstof end andre motorer i samme klasse.

Gode kampagnepriser

Lige nu har Tohatsu gode kampagnepriser på en række motorer, hvor du får ekstra meget for pengene. Som fx den lille smidige, men robuste Tohatsu MFS6 DS, der er en påhængsmotor med 6 hk med et nydesignet bærehåndtag, der gør det nemt at transportere motoren. Eller den hurtige MFS140 WETL med 140 hk, der er blandt de hurtigste og mest brændstoføkonomiske motorer i sin klasse. Og imellem de to finder du mange andre Tohatsu-motorer til en god pris lige nu.