Feel the Wind™

Med en påhængsmotor fra Tohatsu bliver det ikke bedre


Påhængsmotorer fra Tohatsu har en uovertruffen kombination af kraft, drejningsmoment og brændstoføkonomi. Tohatsu har de perfekte motorer til fiskeri, fritid og professionel brug.

KAMPAGNEMODELLER

Tohatsu laver driftssikre motorer, der passer til alle

Uanset hvordan dit sejlerliv ser ud, vil du formentlig gerne have en driftssikker, økonomisk og holdbar motor, der starter let. I så fald bør du se nærmere på Tohatsu, der er en af verdens største producenter af kvalitetsmotorer til oplevelser på vandet.

Se nyhederne for 2023 i vores nye katalog

Tohatsu påhængsmotorer

Perfekt til skandinaviske forhold

Tohatsu leverer moderne, støjsvage firetaktsmotorer med det nyeste inden for teknologi og miljøcertificering. Det vigtigste har altid været at tilbyde solide og driftssikre bådmotorer til en rimelig pris – både i forhold til drift og anskaffelse.

5 ÅRS GARANTI

I over 60 år har Tohatsu produceret innovative produkter af høj kvalitet. Vi er overbeviste om, at kvaliteten holder, hvad den lover, og er stolte over at kunne tilbyde dig som ny Tohatsu-ejer, en af ​​de bedste garantiordninger, der findes for påhængsmotorer. Hvis du køber din nye Tohatsu hos en af ​​vores autoriserede forhandlere, garanterer vi 5 års problemfri kørsel.