HJEM TOHATSU PÅHÆNGSMOTOR BÅDE BROCHURE INFORMATION FORHANDLERLISTE PRISLISTE KONTAKT
 
 
01.05.2011

In The News

MFS6

Ny 6 hp Sejl Pro - Designet specielt til sejlbåde

Tohatsu America Corp har tilføjet nye 6 hp Sejl Pro motor til deres lineup, hvilket gør det til den mindste fire-takts 25 "aksel påhængsmotor på markede.

Denne eksklusive Tohatsu motor er udstyret med en sejl drevs propel med ekstra træk kraft og en ny indbygget 5amp, 12volt ladesystem komplet med ladekabel allerede er installeret til at give strøm til lys, batterier eller andre elektriske apparater.

Den 6hp Motoren har en slagvolumen 123 kubikcentimeter (7,5 cubic inches). Det har også en frem, neutral og bakgear skift, der tilbyder en gear 2.15:1. Sejlet Pro 3,1 US gallon/12 liters brændstoftank som en nogle af de ting der er  tilføje til den lange liste over fordele ved at eje denne motor.

Med 6hp Sail Pro, har Tohatsu endnu engang bevist, hvorfor det fører branchen i denne klasse.

 

 

Nyt design fra Tohatsu

Tohatsu er stolte over at præsentere det nydesignede 4, 5 og 6 hp påhængsmotorer. Med ændringer, der omfatter en frontmonteret gear skift håndtag, som de første i mariene industrien, en 110mm (4,3 ") udvidelse af håndtaget, større håndtag og holde greb, disse lette og kompakte design er endnu nemmere at transportere. Og med interne brændstoftank på udvalgte modeller, hvor man har flyttet ​​tankdækslet frem på den forreste del af motoren for en yderst  hurtigt og bekvemt optankning.

 

SOLAS - sikkerhed for menneskeliv på søen

Tohatsu er den eneste påhængsmotor på det danske markede der har opnået SOLAS/IMO godkendelse, og er der for den eneste der må bruges til redningsbåde henhold til SOLAS/IMO reglerne for redningsbåde.

Se link

 

Tohatsu 9,8 bliver testvinder i 2007 i segmentet 10 hk påhængsmotorer af Bådmagasinet.
 

Gennemsnitligt hurtigst og mest økonomisk til en fornuftigt pris taler sit tydelige sprog. At Tohatsu desuden er stærk i accelerationsmomentet, med fine målinger i støjniveaumomentet og vejer mindst, forstærker positionen yderligere.


Nye Farver og modeller.
Nye 30/25HK Direct Injection 4-Takt.

Nye farver      
Tohatsu har et nyt look i 2006.  
Vore motorer males nu med   
Aquamarine Blue og de er   
allerede produceret på vor nye  
fabrik i Komagane. Grundet den  
moderne og højteknologiske produktion,
har Tohatsu opgraderet de 5 maler-lag til
yderligere at inkludere en gennemsigtig
akrylbelægning som giver overlegen
beskyttelse af vore Ourboards, som det eneste mærke på markede.  
1. Marinetilpasset aluminiumbelægning
2. Kemisk konversionsbehandling
3.Zinkkromatisk grundingslag
4.Stærk akrylgrundmaling
5. Akryl overflade maling
6. Beskyttende, gennemsigtig          akrylbelægning

 

 

photoBatteriløs elektronisk benzinindsprøjtning.(EFI) På alle nye modeller i 2007! 30/25 har nu markedets første batteriløse, elektronisk kontrollerede benzinindsprøjtning som giverhurtig tomgangssvar, ekseptionel benzinøkonomi samt meget rolige sejlture.

 

 

 

Nye MD 115HK TLDI.

 

Nye 2,5/3,5 4-Takt.

photoTLDI ® Outboards 4-takter giver det miljøvenlige tilbud, men kompromitterer aldrig den kraftfulde ydeevne af en 2-takter. Med dens 3-trins hastigheds- indstillinger, hurtige acceleration, størrelse og med en usammenlignelig benzinøkonomi, kan TLDI ® dække ethvert ønske fra både lystsejleren og den professionelle sejler. TLDI ® fortsætter den lange Tohatsu tradition og har forudset de høje krav fra den kommende generation af sejlere. Flagskibet 115 TLDI ® har sin debut i år

 

  photo

Denne patenterede Tohatsu motor er skubbet 15dgr. til højre inde i kåben, for at opnå bedre og mere kompakt top design, hvilket også gør den lettere at transportere.

 

Besøg os på bådudstillingen i Fredericia Messecenter   Nye forbedre 9,8/8 HK 4-Takt

Kom til bådudstilling i Fredericia Messecenter  fra 23. februar til 4. marts 2006. Er du ude efter ny båd eller motor er dette stedet hvor du tørt og varmt kan se alle de nye modeller.
Vi står klar til at besvare spørgsmål og give dig et godt tilbud.

Besøg os på stand. E-4308

  Enkelfriktions styrehåndtag:Styrehåndtaget/gear skift som sidder forrest på motoren, giver mulighed for justering, både under sejlads ved høj hastighed samt under trolling

Front shift

 

 

   
Tohatsu Danmark - Skolevej 8 3660 - Stenløse Tlf: 47 17 27 90