HJEM TOHATSU PÅHÆNGSMOTOR BÅDE BROCHURE INFORMATION FORHANDLERLISTE PRISLISTE KONTAKT
TLDI
        HJEM > TOHATSU PÅHÆNGSMOTOR > TLDI > MD 40

 
FeaturesSpecifications

TLDI  har en 34% bedre brændstoføkonomi end 4-takt motor!

Tohatsu som er Japans ældste påhængsmotorfabrik har udviklet, foreløbig en 40HK,  50HK,  70 og 90 HK samt 115 HK med en UNIK motorteknik. Den nye teknologi TLDI står for: Two-Stroke Low-pressure Direct Injection)

Ved at tage udgangspunkt i Tohatsu 2-takt motor har de konstrueret en ny 2-takt model med alle de fordele som 4-takt motorerne har, tillige har man her lagt vægt på at gøre motorerne så lette som muligt, modsat de traditionelle 4-takt motorer som er særdeles tunge i forhold til 2-takter.

Motorerne er forsynet med direkte indsprøjtning og elektronisk tændingssystem for hver enkel cylinder, der altid medfører den optimale forbrænding.

Motorerne er tillige monteret med en tryk-luftpumpe i forbindelse med brændstofkammeret, der via den elektroniske tændingskontrol sørger for den maksimale bedste forbrænding.

Dette system bevirker en brændstofbesparelse på 40-60% tillige med, at emissionerne er bragt til et langt lavere niveau end forskrevet.

Som traditionelt 4-takter er disse motorer også forsynet med en smøreoliepumpe  i motorernes bundkar, hvorfor man ikke skal iblande olie i benzinen.

Vægt: kun 83 kg
Brændstof: 0,4 liter pr. time ved 700 o/min

Spøgsmål & svar på TLDI

MD40

Brochure Download

Movie

EPA

C.A.R.B

 

Tohatsu Danmark - Skolevej 8 3660 - Stenløse TLf: 47 17 27 90